Η συμμετοχή των Κυπρίων στους αγώνες του έθνους, σε εκδήλωση της ΝΔ


Η Γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων και Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στην Κυπριακή Εστία, στην Πλάκα, με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση με θέμα: «Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ στους ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ». Η εκδήλωση αφορούσε στη συμμετοχή και την προσφορά των Ελληνοκυπρίων στους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους στο πλαίσιο της κοινής εθνικής, πολιτιστικής και πολιτισμικής ταυτότητας από τα αρχαία χρόνια ως σήμερα.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ. Γιώργος Σούρλας, Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ιωάννης Παναγιωτόπουλος,  Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Ανδρέας Βοσκός, Ομότιμος καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Πέτρος Παπαπολυβίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Κύπρου, Ευάνθης Χατζηβασιλειου, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας του Ε.Κ.Π.Α.,  Ανάστος Δημητρόπουλος, Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών καθώς επίσης και ο επικεφαλής της Γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων και Πληθυσμιακών Ομάδων, Γιώργος Σταμάτης.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα μουσικό αφιέρωμα στον Κύπριο μουσικοσυνθέτη Μάριο Τόκα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Φαίδων Αναστασίου, ο οποίος και απεύθυνε χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Μιχαλέλης



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη