Την πίττα της έκοψε η ενορία Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Νάου Παναγίας Δεσποίνης πραγματοποίησε την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ενοριακό Πνευματικό Κέντρο και  περιελάμβανε μουσικό πρόγραμμα, το οποίο παρουσίασε  ο Καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου κ. Θεόδωρος Παπαδογιάννης. Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως προσφέρθηκαν διάφορα σπιτικά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι εθελόντριες κυρίες της ενορίας.
Περί το τέλος της όμορφης αυτής εκδηλώσεως ο Αιδεσ. Πρωτοπρ. π. Αλέξανδρος Κουτσοράκης ευχαρίστησε, εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και ευλογημένη χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Φώσκολος, οι Αντιδήμαρχοι κα. Μαρία Ραφτοπούλου -  Παπασταμάτη και κ. Σπυρίδων Ηλιόπουλος, ο Διοικητης του Κ.Ε.Υ.Π. Συνταγματάρχης κ. Βασίλειος Μπέλλος, ο Διοικητής της 695 Α.Β.Π. Αντισυνταγματάρχης κ. Ζήσης Μούκας καθώς και πλήθος κόσμου από την ενορία αλλά και από τις όμορες ενορίες.

 imfth.gr


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη