Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί για παράνομη οπλοκατοχή στο Αλιβέρι

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας για παράνομη οπλοκατοχή στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας
Κατασχέθηκαν τρία (3) μαχαίρια και ένα γκλοπ
Συνελήφθησαν, χθες (26-02-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν να βαδίζουν στην περιοχή και επιχείρησαν να ελέγξουν τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο, εισήλθαν σε εγκαταλελειμμένη οικία, την οποία χρησιμοποιούσαν ως πρόχειρο κατάλυμα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του καταλύματος, βρέθηκαν κάτω από αυτοσχέδια ξύλινη κατασκευή και κατασχέθηκαν:
  • Τρία (3) μαχαίρια, με μήκος λάμας (20), (14) και (10) εκατοστών αντίστοιχα.
  • Ένα πλαστικό γκλοπ, μήκους (57) εκατοστών.
  • Έναν κόφτη τζαμιών.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη