ΛΑ.Ο.Σ.: Λίγες οι μέρες τους...

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ -  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 ΣΗΜΕΡΑ ! σήμερα! η ετήσια μελέτη του Οικονομικού Ινστιτούτου Levy για την ελληνική οικονομία προβλέπει εκτόξευση του δημοσίου χρέους ακόμη και στο 208% του ΑΕΠ το 2015 και της ανεργίας  στο 34%  αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική λιτότητας,  χωρίς να είναι και σίγουρη η ανακοπή της ύφεσης το 2016.. Οι αναλυτές του Levy  προτείνουν , σήμερα(!) τρεις εναλλακτικές πολιτικές για να βγει η ελληνική οικονομία από το φαύλο κύκλο δηλαδή :

* ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ,

* πάγωμα του χρέους και αναστολή της αποπληρωμής των τόκων και

* δημιουργία ενός παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Προτείνουν δηλαδή σήμερα αυτά που ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης  προτείνουν από το 2011 

Στις 29.06.11 ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ : Να πάμε στην Ευρώπη και να πούμε: Όπως μας σώσατε μετά τον εσωτερικό πόλεμο στο παρελθόν, έτσι και τώρα ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ! Δώστε μας τώρα τόσα για να σωθούμε χωρίς να χρειάζεται να τα επιστρέψουμε έντοκα! Τώρα! Όχι το 2014! Η Ελλάδα δεν θα σωθεί με ληστρικά επιτόκια!

Επίσης ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης  τάχθηκε υπέρ των δυο νομισμάτων στην χώρα- ευρώ για το εξωτερικό και άλλο νόμισμα δραχμή ή ομόλογα -στο εσωτερικό. ΈΤΣΙ  ΣΤΙΣ 03 . 06. 12 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  «ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ» και εξήγησε: «Η πρόταση μας είναι για δύο χρόνια, δηλαδή για συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, να υπάρχουν δύο νομίσματα. Το επίσημο νόμισμα της χώρας θα είναι το ευρώ και η ευρωδραχμή για το εσωτερικό της χώρας. Εάν λοιπόν πληρώνονται σε ευρωδραχμή όλοι, μεταξύ αυτών και οι λαθρομετανάστες, δεν θα μπορούν να βγάζουν 12 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο στις χώρες τους».

Όμως αυτά , οι άχρηστοι, ανίκανοι, πουλημένοι, εξαρτημένοι και τελικά επικίνδυνοι πολιτικοί μας , μαζί με τους ομοίους ……. ενημερωτές τού λαού φροντίζουν να μην τα μαθαίνει ποτέ ό λαός.

Ως πότε όμως; Λίγες οι μέρες τους.

                                                                                        ΛΑ.Ο.Σ.

                                                                                      Περιφέρεια

                                                                                  Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη