Θανάσης Μακρυγιάννης ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δούμα

Μπορεί οι επαναληπτικές εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας να είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή αλλά είναι από τώρα γνωστό  ότι νέος πρόεδρος θα είναι ο Θανάσης Μακρυγιάννης. Κι αυτό μετά την αίτηση απόσυρσης του  Γιώργου Δούμα από την διαδικασία της επαναληπτικής εκλογής, που ήρθε δεύτερος την προηγούμενη Κυριακή. Όπως δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Παναγιώτης Συγγούρης , σήμερα το πρωί ο κ. Δούμας προσήλθε στη εφορευτική επιτροπή και κατέθεσε αίτηση με την οποία αιτείται την απόσυρση των ψηφοδελτίων του από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής.   Σύμφωνα με τον κ. Συγγούρη ο κ. Δούμας με την αποχώρηση του δεν θα μετέχει στο νέο Δ.Σ και την θέση του θα καλύψει ο 8ος στην σειρά υποψήφιος για τον Δ.Σ.
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ,θα γίνουν κανονικά οι εκλογές έστω και με έναν υποψήφιο και τα λευκά ψηφοδέλτια που θα διανεμηθούν στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου» .
Οι λόγοι που οδήγησαν τον  κ. Δούμα σε αποχώρηση παραμένουν άγνωστοι, πέραν μιας τυπικής και γενικόλογης ανακοίνωσης που δημοσιοποίησε.
Ανακοίνωση Γιώργου Δούμα:
« Ανταποκρινόμενος στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός προτύπου Δικηγορικού Συλλόγου, με βάση συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις ζήτησα την εκλογική στήριξη των συναδέλφων.
Σεβόμενος τη βούληση των συναδέλφων μου, όπως αυτή διαμορφώθηκε στις εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου, δηλώνω ότι δεν θα συμμετέχω ως υποψήφιος Πρόεδρος στην επαναληπτική ψηφοφορία της 2ας Μαρτίου 2014.
Στηρίζω ανεπιφύλακτα την πλειοψηφία των εκλεγέντων συνεργατών μου, μελών του Δ.Σ. και φυσικά κάθε προσπάθεια και απόφαση που θα κατατείνει στην αναβάθμιση του Συλλόγου μας και την προάσπιση των συμφερόντων του Δικηγορικού Σώματος .
Τιμώ όλους τους συναδέλφους και ευχαριστώ από καρδιάς όσους συστρατεύθηκαν στην ποιοτική μας προσπάθεια».
Στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας είχαν λάβει: Μακρυγιάνης 108, Δούμας 77, Κρούπης 50.
Στο Δ.Σ. εκλέγονται οι:
1. Καραγκούνης Κωνσταντίνος 118
2. Χατζημπύρρου Βικτωρία 111
3. Γιαννακοπούλου Αργυρούλα 106
4. Τσαντήλας Αθανάσιος 98
5. Τσατσάνης Βασίλειος 98
6. Κουμπάρος Δημήτριος 86
7. Σκλαβούνος Θρασύβουλος 85

Πηγή:  http://altpressfthiotida.com/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη