Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Εύβοια

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στο Αλιβέρι Ευβοίας
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (13-02-2014) το βράδυ στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 30χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 


Συνελήφθη 31χρονη ημεδαπή, για κλοπή χρηματικού ποσού από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στη Χαλκίδα
Συνελήφθη, χθες (12-02-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, μία 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε από τον 68χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ότι άγνωστος δράστης, λίγες ώρες πριν, αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος του ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη της 31χρονης από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
Η 31χρονη ομολόγησε την πράξη της, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (195) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον 68χρονο.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή της 31χρονης και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Ινδίας στα Ψαχνά Ευβοίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης
Συνελήφθη, χθες (12-02-2014) το απόγευμα στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέα Αρτάκης, ένας 39χρονος υπήκοος Ινδίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 24-01-2007 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς.
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 39χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών, για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη