Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Περιστέρι για Όλους-Δημήτρης Κελάφας» ο οικονομολόγος Ιωάννης Κυριακόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Περιστέρι για Όλους-Δημήτρης Κελάφας» ο οικονομολόγος Ιωάννης Κυριακόπουλος

Την υποψηφιότητά του με την Παράταξη του Δημήτρη Κελάφα ανακοίνωσε ο οικονομολόγος Γιάννης Κυριακόπουλος. Ο Γιάννης Κυριακόπουλος είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης. Έχοντας μια επαγγελματική καριέρα 25 ετών είναι γνώστης των προβλημάτων του Περιστερίου, της τοπικής αγοράς και επιχειρηματικότητας αλλά και των γενικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη. Σε δήλωσή του ανέφερε:  «Αφορμή να ασχοληθώ και να λάβω μέρος στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές υπήρξε το γεγονός της γνωριμίας μου με τον υποψήφιο ανεξάρτητο δήμαρχο Περιστερίου Δημήτρη Κελάφα και οι συζητήσεις που κάναμε γύρω από τα θέματα του δήμου. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις κατάλαβα ότι επιτέλους υπάρχει και ένας άνθρωπος που βλέπει τον δήμο σαν ένα θεσμό προσφοράς και έργου, και όχι σαν ένα μέσο προβολής και προσωπικής καταξίωσης, κάτι που ο Δημήτρης Κελάφας δεν έχει ανάγκη λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στο χώρο της εκπαίδευσης και την πολυετή καθαρή εικόνα στην κοινωνία του Περιστερίου, και αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση του και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του».

Ο  Δημήτρης Κελάφας σε δηλώσεις του επεσήμανε τη σπουδαιότητα να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση άνθρωποι που προέρχονται από την κοινωνία, που έχουν γνώση της αγοράς και θέλουν να προσφέρουν στο Περιστέρι τις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η πόλη μας αλλά και όλη η Ελλάδα. Η ανασύσταση του παραγωγικού ιστού της χώρας θα γίνει με την αφύπνιση και την ενεργοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων που έχει η πατρίδα μας και κυρίως με την ενεργοποίηση των ανθρώπων, της πιο πολύτιμης αξίας που διαθέτουμε σήμερα. Καλωσορίζουμε τη συστράτευση στην παράταξή μας του Γιάννη Κυριακόπουλου, που είναι ένας καταξιωμένος Περιστεριώτης οικονομολόγος και πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία μας αυτή μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην πόλη μας.

Περιστέρι 23/2/2014

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη