Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές από οικίες ηλικιωμένων στην περιοχή του Καρπενησίου

Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπών από οικίες ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ROMA
Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Δεκέμβριο του 2013 αντίστοιχα, από οικίες ηλικιωμένων ημεδαπών, στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου Ευρυτανίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ROMA και συγκεκριμένα ως προς την πρώτη υπόθεση σε βάρος ενός 29χρονου και μίας 33χρονης και ως προς την δεύτερη υπόθεση σε βάρος ενός 47χρονου και μίας επίσης 33χρονης, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, πρωινές ώρες της 22-04-2013, ο 29χρονος και η 33χρονη, μαζί με μία ακόμη συνεργό τους, τα στοιχεία ταυτότητας της οποίας διερευνώνται, εισήλθαν σε οικία 77χρονης ημεδαπής, και εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απουσία της παθούσας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (4.500) ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα.
Στην δεύτερη περίπτωση, πρωινές ώρες της 24-12-2013, ο 47χρονος και η 33χρονη εισήλθαν σε οικία 86χρονου ημεδαπού και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη