Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπή αυτοκινήτου στην Κύμη



Συνελήφθησαν, χθες (17-02-2014) το απόγευμα στην Κύμη Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 15 και 11 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου κατά συναυτουργία. Επιπλέον ο 15χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, καταγγέλθηκε από 73χρονο ημεδαπό στο Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, η κλοπή του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, κατά το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 14-02-2014 έως και βραδινές ώρες της 16-02-2014, το οποίο είχε σταθμεύσει πλησίον της οικίας του.
Το ανωτέρω αυτοκίνητο, κινούμενο χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κύμης, με οδηγό τον 15χρονο και συνοδηγό τον 11χρονο, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και ακινητοποιήθηκε.
Από την σύγκρουση, τραυματίστηκε ελαφρά ο 11χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης και αφού του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα, αποχώρησε σήμερα το πρωί.
Οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν του τροχαίου ατυχήματος, κατάσχεσαν το κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο αποδόθηκε στον 73χρονο. Επιπλέον αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 40χρονο πατέρα και την 38χρονη μητέρα του 15χρονου, καθώς και την 45χρονη μητέρα του 11χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη