Γαύρος ψητός


 Ψαρικά
Γαύρος ψητός
Υλικά:


    γαύρο
    λάδι
    νερό (σε ίση ποσότητα με το λάδι)
    1 κουτ. γλυκού μουστάρδα καυτερή
    3 σκελίδες σκόρδο (ή κατά βούληση)
    χυμό ενός λεμονιού
    μαϊντανό
    αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:


    Καθαρίζετε καλά το γαύρο και τον απλώνετε σε ένα ταψί.
    Χτυπάτε στο multi τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνετε με το μείγμα το γαύρο (αν θέλετε, βάζετε και πράσινη πιπεριά από πάνω).
    Ψήνετε σε χαμηλή φωτιά.

Γίνεται λουκούμι και σας μένει και σάλτσα για βούτες...

typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη