Θ. Τουσιάδης: Ο Ελληνικός λαός πρέπει να απολύσει όλους τους πολιτικούς της αμαρτωλής μεταπολιτευτικής περιόδου

Θ. Τουσιάδης                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Περιφερειάρχης τώρα που η θητεία του περιφερειακού συμβουλίου πλησιάζει στο τέλος της, είπε επιτέλους την σωστή κουβέντα: «Στις ευρωεκλογές είναι καιρός ή κοινωνία της Στ. Ελλάδας να καταψηφίσει την συγκυβέρνηση και να δρομολογήσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις»

Το κατάλαβαν! Επιτέλους ! Κάλιο αργά παρά ποτέ. Το «Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος» εδώ και πολύ καιρό αυτό ακριβώς έλεγε.

Στις  15.11.12 έλεγα η λύση είναι μία . Ο Ελληνικός λαός πρέπει να απολύσει όλους τους πολιτικούς της αμαρτωλής μεταπολιτευτικής περιόδου. ΟΛΟΥΣ. Και να τους απολύσει όσο γίνεται ποιο γρήγορα . Και αφού απολυθούν, οι άχρηστοι πολιτικάντηδες, η δικαιοσύνη να αναλάβει να κρίνει ποιοι διεφθαρμένοι από αυτούς θα πρέπει να πάνε φυλακή.

Στα σκληρά μέτρα της Ελληνικής υποταγμένης τρόικας εξ ίσου σκληρή πρέπει να είναι και η απάντηση του Ελληνικού λαού.

Και λίγο αργότερα : «….ζητούμε την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και την διενέργεια εκλογών για να προκύψει νέα κυβέρνηση που θα εκφράζει την σημερινή βούληση του Ελληνικού λαού. Κάθε άλλη πρόταση, για όποιου είδους διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση, πιστεύουμε ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου γιατί έχει αποδειχθεί ότι αυτή η κυβέρνηση εκτελεί ασυζήτητη τις εντολές της τρόικα με την μέθοδο του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» χωρίς ποτέ να λαμβάνει υπ’ όψιν της τις όποιες αντιρρήσεις ή αντιπροτάσεις.

Σήμερα τονίζουμε : Τον Μάιο, στις ευρωεκλογές, ο λαός δεν αρκεί να καταψηφίσει πρέπει να εξαφανίσει από το πολιτικό προσκήνιο αυτούς που σήμερα κυβερνούν καταστρέφοντας την Ελλάδα. Για ότι συμβεί μετά τις εκλογές εμείς , ο λαός, θα είμαστε οι απόλυτα και μοναδικοί υπεύθυνοι.

                                                                    Θ. Τουσιάδης

                                                          Περιφερειακός Σύμβουλος

                                             «Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος»

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη