Φυλακές Δομοκού: Εκπαιδευτικός πιάστηκε στα πράσα από τους σωφρονιστικούς

Εκπαιδευτικός των φυλακών Δομοκού, που εργαζόταν στο Σχολείο Β΄Ευκαιρίας, προσπάθησε να περάσει στο εσωτερικό κινητό τηλέφωνο, ωστόσο οι κινήσεις της προκάλεσαν τις υποψίες των σωφρονιστικών υπαλλήλων στην είσοδο του καταστήματος.

 Φτάνοντας το πρωί στο θυρωρείο, οι σωφρονιστικοί της ζήτησαν να ανοίξει την τσάντα της, κάτι που αρνήθηκε επανειλημμένα. Οι σωφρονιστικοί αμέσως ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα του Δομοκού και στην είσοδο των φυλακών έφτασαν αμέσως αστυνομικοί. Αναγκαστικά πλέον η γυναίκα άνοιξε την τσάντα της μέσα στην οποία βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που ήταν χωρισμένο σε κομμάτια. Αλλού το κυρίως μέρος, αλλού η μπαταρία και αλλού η κάρτα SIM. Η γυναίκα προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως το κινητό είναι δικό της και ξέχασε να το αφήσει εκτός φυλακής, κάτι που πάντως δεν έγινε πιστευτό από τους αστυνομικούς που την μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι μέσα στην φυλακή, απαγορεύεται ρητά να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο ακόμη και οι εργαζόμενοι..

Το περιστατικό αυτό έγινε λίγες μόνο ώρες μετά την έρευνα που έκαναν οι αδιάφθοροι σε σπίτια σωφρονιστικών υπαλλήλων και εξωτερικών φρουρών, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι σημαντικό.

Τα δύο αυτά περιστατικά πάντως δεν συνδέονται, καθώς το τελευταίο διάστημα οι έλεγχοι στην είσοδο της φυλακής ακόμη και στους υπαλλήλους της έχουν έτσι και αλλιώς ενταθεί.

Μάλιστα αν κάποιος αρνηθεί τον έλεγχο καλείται αμέσως η αστυνομία, που επιλαμβάνεται και σχηματίζει δικογραφία.

Πηγή: lamiastar.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη