Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχές της Εύβοιας για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (25-02-2014) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας και της Κύμης Ευβοίας, από αστυνομικούς των Β’ και Δ’ Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 38, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ στη Χαλκίδα ο 39χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,1) γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Κύμη Ευβοίας ο 20χρονος και ο 19χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε., κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού έναν τρίφτη, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μεικτού βάρους (0,25) του γραμμαρίου, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη