ΛΑ.Ο.Σ. : Αυτές οι ευρωεκλογές είναι ότι το ποιο κρίσιμο για την Ελλάδα !

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ -  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την διενέργεια των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση  και για το  ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Εδώ απαιτείται προσοχή, σοβαρότητα και σωφροσύνη από τον Ελληνικό λαό γιατί όσο υπάρχει η Ε.Ε. και όσο η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. και της ΟΝΕ, καλώς η κακώς, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, εκεί παίρνονται οι αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον των Ευρωπαϊκών κρατών και φυσικά και το μέλλον της Ελλάδος

Αυτές οι ευρωεκλογές είναι ότι το ποιο κρίσιμο για την Ελλάδα !

Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρωβουλή κόμματα και άτομα που στο παρελθόν ψήφισαν εκεί υπέρ των Τούρκων, υπέρ των Σκοπιανών, υπέρ των τουρκοκυπρίων και εις βάρος της Ελλάδας! Ούτε επιτρέπεται να στείλουμε εκεί άτομα επειδή φωνάζουν δυνατά, χωρίς να λένε τίποτα, ούτε βέβαια κάποιους άλλους  «για να τους δείρουν».

Πρέπει αυτή την φορά να επιλέξουμε και να εκλέξουμε για την ευρωβουλή πραγματικούς Έλληνες πατριώτες που θα εργασθούν για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας

Αυτή την φορά, ειδικά αυτήν την φορά, η Ελλάδα, ο Ελληνικός λαός, θα πρέπει να στείλει, εκεί που παίρνονται κρίσιμες αποφάσεις, τους καλύτερους.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον Γ. Καρατζαφερή και άλλους τρεις ευρωβουλευτές του, επί δέκα χρόνια εκπροσώπησαν την Ελλάδα στις Βρυξέλες και στο Στρασβούργο και έκαναν τόση δουλειά και προσέφεραν τόσα υπέρ της Ελλάδας όσα δεν κατάφερα όλοι οι άλλοι ( πάνω από 100 ) Έλληνες ευρωβουλευτές όλων των άλλων κομμάτων.

Αυτή την φορά ξέρεις και με την ψήφο σου μπορείς να τιμωρήσεις τους ανίκανους και τους προσκυνημένους και να βοηθήσεις την Ελλάδα.

Τελικά εσύ θα είσαι ο νικητής.

Η τύχη σου είναι στα χέρια σου.
                                                                          ΛΑ.Ο.Σ.   

                                                                       Περιφέρεια

                                                                  Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη