Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Δήμαρχος Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου Βαγγέλης Τετριμίδας

Είπε "αντίο" στην τοπική αυτοδιοίκηση ο "στρατηγός"

Κουράστηκε να παραλαμβάνει εξώδικα και να τρέχει κάθε μέρα να βρει λύσεις πως να γλυτώσει το Δήμο από κατασχέσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς και Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλης Τετριμίδας ανακοίνωσε και επίσημα στα μέλη του συνδυασμού του ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Μιλώντας σε συνεργάτες και φίλους φανερά συγκινημένος ο Βαγγέλης Τετριμίδας έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του την οκταετία που πέρασε ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Μώλου αλλά και τη δεύτερη τετραετία ως Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου τονίζοντας ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε επαγγελματίας πολιτικός και ότι μπήκε στην Αυτοδιοίκηση για να προσφέρει και όχι για τα αξιώματα.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι τα μέλη του συνδυασμού του είναι ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές τους, χωρίς να υπάρχει κάποια κατεύθυνση ή δέσμευση από τη πλευρά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει πληθώρα υποψηφίων Δημάρχων για τον Καλλικρατικό Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου. Οι ανακοινώσεις θα αρχίσουν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Μεταξύ αυτών υποψήφιοι Δήμαρχοι θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νυν αντιδήμαρχος Δημήτρης Παπαναγιώτου, ο πρωην βουλευτής και νομάρχης Τριαντάφυλλος Μπέλλος και άλλοι.

lamiareport.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη