Ο Νηρέας Λαμίας απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και πάει... Final 4!!!


Νηρέας Λαμίας - ΠΑΟΚ 11-8

Ο Νηρέας Λαμίας συμπλήρωσε την τετράδα του Κυπέλλου, στο πόλο των ανδρών, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 11-8 και θα δώσει το παρών στο φάιναλ φορ για δεύτερη σερί χρονιά.
Πέρυσι είχε κάνει την υπέρβαση από την Α2, αυτή τη φορά, από τα «μεγάλα σαλόνια» είχε ένα σημαντικό εμπόδιο να ξεπεράσει. Όμως τα κατάφερε… Το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου με δυναμική παρουσία έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΚ στο πιο ενδιαφέρον ματς των προημιτελικών και εξασφάλισε την παρουσία του στην τελική φάση, ακολουθώντας τους Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη και Χίο.

Τα προβλήματα στο κολυμβητήριο του ΤΕΙ Λαμίας δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα στις 19 Μαρτίου μαζί με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, έστω και με καθυστέρηση όμως ο Νηρέας ήταν αυτός που χαμογέλασε τελευταίος.

Βλοντάκης και Εμμανουηλίδης ήταν από τους πρωταγωνιστές των νικητών.

Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Μαΐου στο νέο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 3-2, 4-3
Νηρέας Λαμίας (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Β., Εμμανουηλίδης Ι. 3, Μπλάνης, Χαριτάκης 1, Γκρεμύλας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 4, Μπατάκης 2, Πουλής, Καρπέτας, Πίσσας.
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ., Κόχειλας Ι. 3, Προσινικλής, Κόλιανιν, Αληχανίδης Β., Βογιατζόγλου 1, Κατσουλάκης 2, Χατζηγούλας, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης.
Διαιτητές: Αδαμάσογλου, Κυράνης
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη