ΠΑΟΚ – Νηρέας Λαμίας 12-3

 Σταθερός στην 3η θέση της κατάταξης παραμένει ο ΠΑΟΚ μετά και την εύκολη νίκη του με 12-3 επί του Νηρέα, για την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Σημαντική νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στη Βουλιαγμένη, που αν επικρατήσει θα δώσει την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να ξεφύγουν με τέσσερις βαθμούς.
Δεν αντέχει σε κριτική το ματς, αφού ο Νηρέας πέτυχε και τα τρία τέρματά του στην 3η περίοδο κι ενώ το αποτέλεσμα είχε κριθεί ήδη. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να έχει τον έλεγχο από το ξεκίνημα, παρά το 3-0 του ημιχρόνου, φτάνοντας με χαρακτηριστική ευκολία στο θετικό αποτέλεσμα.
Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-0, 4-3, 5-0
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 2, Κόχειλας Ι. 3, Προσινικλής, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης, Αληχανίδης Β. 1, Αντιβαλίδης.
Νηρέας Λαμίας (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Β., Εμμανουηλίδης Ι., Μπλάνης 2, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης, Μπατάκης, Πουλής, Καρπέτας, Πίσσας.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Αδαμάσογλου
Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Διάβασε περισσότερα στο: ΠΑΟΚ – Νηρέας Λαμίας 12-3 | gazzetta.gr
φωτό αρχείου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη