Ξανά στο παιχνίδι της παραμονής ο Αχιλλέας Δομοκού με το 2-1 επί του Α.Ο.Κ.


Οι κυανόλευκοι κράταγαν καλά μέχρι το 92' το βαθμό της ισοπαλίας, στο Δομοκό που μπορεί να μην ήταν και ότι καλύτερο αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με την ήττα που βάζει ξανά στο παιχνίδι της παραμονής τον Αχιλλέα Δομοκού.

Η μορφή του αγώνα ήταν με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του Α.Ο.Κ. για να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Τάτσιου. Σημαντικό επίσης για την εξέλιξη του αγώνα ότι ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε τελικά χωρίς τον Μίλκοβιτς που έμεινε εκτός αποστολής, τον Καβαλάρη που έμεινε στον πάγκο και τον Μεσιακάρη που πέρασε αλλαγή μετά το γκολ του Αχιλλέα.

Ο Α.Ο.Κ. δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, κυριώς εκμεταλλευόμενος τις αντεπιθέσεις. Στο 5'ο  Τσιρογιάννης πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό του Δομοκού αλλά στο τέλος επιχείρησε με κεφαλιά να νικήσει τον Κουτσούμπα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει. Στο 19' μακρινο σουτ σε τετ α τετ για τον Θυμιόπουλο που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας. Στο 28' σέντρα του Τσέλιου σε Τσιρογιάννη που από πολύ καλή θέση πλάσαρε άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα νέα σέντρα του Τσέλιου και κεφαλιά Παπαευαγγέλου πέρασε και πάλι άουτ.

Στο β' ημίχρονο οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στο χώρο του κέντρου χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Όλα αυτά περίπου μέχρι το 75' όταν και "άναψε το πελεκούδι". Οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία στο 75' όταν κεφαλιά του Φρατταράκου μπλοκαρίστηκε από τον Τάτσιο με τον Α.Ο.Κ. να απαντά στο 76' σε σουτ του Τσιρογιάννη που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσούμπα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 77' μετά από σέντρα του Τσιλίκα και σουτ του Καντου αλλά ο Α.Ο.Κ. επέστρεψε στο 88' όταν ο Μεσιακάρης που πριν λίγο είχε περάσει αλλαγή πέρασε και τον τερματοφύλακα και πάσαρε σε Τσιρογιάννη που σκόραρε για το 1-1. Ο Αχιλλέας ωστόσο δεν παράτησε τον αγώνα ούτε στις καθυστερήσεις όπου και πήρε τελικά τη νίκη στο 93' με εκτέλεση πλαγίου από τον Αναστασίου που έφερε τον Μαλισόβα σε θέση βολής για το τελικό 2-1.


Συνθέσεις ομάδων:


Αχιλλέας Δομοκού (Κολομητρούσης): Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Αναστασίου, Καλαμάτας, Μπαντής, Πέδρο (59' Κατσαδούρος), Ράπτης (83 Τλούπας), Φραταράκου (89' Αλαμανής), Ζαχαράκης, Καντού, Μαλισόβας

ΑΟΚ (Τίκας): Τάτσιος, Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης (77' Μεσιακάρης), Κεφαλάς, Κούρκουλας, Τσέλιος, Θυμιόπουλος (69' Διπλάρης), Παππάς, Τσιρογιάννης, Παπαευαγγέλου (82' Πουρνάρας), Τζοβάρας


Πηγή:  karditsalive.net

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη