Συνελήφθη 25χρονος για απόπειρα κλοπής από οικία στη Χαλκίδα

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής από οικία στη Χαλκίδα
Συνελήφθη, χθες (25-03-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα προχθές βραδινές ώρες, ο 25χρονος αποπειράθηκε να παραβιάσει με λοστό την πόρτα οικίας, ιδιοκτησίας 32χρονης ημεδαπής στη Χαλκίδα, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την 32χρονη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και επιστάμενες αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Α’ ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη