Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Φθιώτιδας για τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ _ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


            Η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και του Ευαγγελισμού της Απελευθέρωσης της πατρίδας, της Εθνεγερσίας του 1821, αποτελεί ορόσημο για τις στοχεύσεις, την ταυτότητα και τα ιδανικά της χώρας μας.           Σε μια ιστορική καμπή κομβική για τον Ελληνισμό, το  μήνυμα της χειραφέτησης, της ανόρθωσης και της πίστης στις δυνάμεις μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, ιδίως το μήνυμα της πνευματικής και εθνικής  αφύπνισης, της επαγρύπνησης για τα δίκαια και τα διαχρονικά στοιχεία  της Πατρίδας μας , της εξέλιξης και επικράτησης σε ένα έντονα απαιτητικό  διεθνές περιβάλλον.

            Η Επανάσταση του '21 δεν προέκυψε εκ του μηδενός, ήταν προϊόν διαφωτισμού και συνείδησης. Τα λόγια του Ρήγα Φεραίου ας είναι οδηγός και για το σήμερα : “ όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά”.

            Ας κατακτήσουμε με το νου και την ψυχή μας την ουσιαστική μας ελευθερία.     Ας φανούμε αντάξιοι των θυσιών και του φορτίου του Ελληνισμού.



                                                     Χ ρ ό ν ι α    Π ο λ λ ά         


                                                    Από τη ΝΟ.Δ.Ε.  Φθιώτιδας            

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη