90 εκατομμύρια iPhone 6 σκοπεύει να ρίξει στην αγορά η Apple

 Κίνα
90 εκατομμύρια iPhone 6 σκοπεύει να ρίξει στην αγορά η Apple

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της αξιόπιστης κινεζικής εφημερίδας Commercial Times, η Apple σκοπεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατομμύρια iPhone 6.

Αυτό προκύπτει από την πληροφορία ότι η αμερικανική εταιρεία έχει παραγγείλει εξαρτήματα για ισάριθμες νέες συσκευές από τη Foxconn.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ένας αναλυτής της Citigroup Global Markets αναφέρει ότι η Apple στοχεύει σε αύξηση 23% των πωλήσεων των συσκευών της μέσα στο 2014. Θυμίζουμε ότι η αντίστοιχη αύξηση για το 2013 ήταν 13%. Και όλα αυτά σε μια παγκόσμια αγορά που καταναλώνει premium smartphones με πτωτικό ρυθμό της τάξεως του 28%!

Πού οφείλεται, όμως, αυτή η αισιοδοξία της Apple; Το τελευταίο τρίμηνο του 2013, όταν δηλαδή κυκλοφόρησαν τα iPhone 5S και 5C, η αμερικανική εταιρεία πούλησε συνολικά 51 εκατομμύρια iPhones όλων των ειδών.

Για να φτάσει φέτος στις πωλήσεις που στοχεύει, πρέπει, πρώτον, να παρουσιάσει το iPhone 6 πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και δεύτερον, να δώσει μεγάλο κίνητρο (επιδότηση) στους παρόχους παγκοσμίως.

Πηγή: typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη