Πανουργιάς Πανουργιάς: «Όταν θα είστε έτοιμος και κατάλληλα προετοιμασμένος σας περιμένω να μιλήσουμε δημόσια κ. Γκλέτσο»


Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014
Δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Στυλίδας
Πανουργιά Πανουργιά

«Όταν θα είστε έτοιμος και κατάλληλα προετοιμασμένος σας περιμένω να μιλήσουμε δημόσια κ. Γκλέτσο»
            Φαίνεται πως ο απερχόμενος δήμαρχος Στυλίδας, κ. Γκλέτσος αρέσκεται μόνο σε μονολόγους και στις αγιογραφίες που του φτιάχνουν οι φίλοι του. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς, γιατί και για ποιό λόγο προτίμησε να αποχωρήσει από ραδιοφωνική συνέντευξη, στον Alpha 9.89 και στη δημοσιογράφο κα. Σπυρίδη, όταν ολοκλήρωσε το μονόλογο του και μου ζητήθηκε να τοποθετηθώ.

            Προφανώς ο κ. Γκλέτσος, φοβάται να μιλήσει επί της ουσίας, με προτάσεις και λύσεις. Γιατί δεν έχει. Επίσης, αδυνατεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα για το τι έπρεπε να κάνει 4 χρόνια και δεν έκανε. Αυτό όμως δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του.

            Τον καλώ για ακόμα μια φορά – και ελπίζω τώρα να αποδεχτεί την πρόσκληση μου – όταν θα είναι έτοιμος και κατάλληλα προετοιμασμένος να δεχτεί την πρόταση μου και να μιλήσουμε ανοικτά και δημόσια, σε χρόνο και μέσο που επιθυμεί, με επιχειρήματα και προτάσεις για το μέλλον του Δήμου μας. 

Με  θεατρινισμούς και υπεκφυγές δεν  πάει μπροστά ο τόπος. Ο κ. Γκλέτσος, πρέπει να μάθει να κάνει και διάλογο.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη