Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθησαν, χθες (12-03-2014) μεσημβρινές ώρες σε περιοχές της Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 36 αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας στον 40χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (0,8) του γραμμαρίου.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας στον 36χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (13) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (12-03-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 28χρονο από τους αστυνομικούς, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη