Δύο συλλήψεις σε Χαλκίδα και Ερέτρια Ευβοίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην περιοχή της Χαλκίδας και της Ερέτριας Ευβοίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθησαν, χθες (28-03-2014), στην περιοχή της Χαλκίδας και της Ερέτριας Ευβοίας αντίστοιχα, δύο 35χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, στον πρώτο 35χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου, καθώς και δύο (2) ναρκωτικά δισκία, χωρίς να διαθέτει γι’ αυτά την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στην περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δεύτερος 35χρονος, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, βρέθηκε εντός του οχήματος και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (0,4) του γραμμαρίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη