Ευχαριστήριο μήνυμα του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας για την παρουσία των φιλάθλων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

«Ευχαριστήριο μήνυμα του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας για την παρουσία των φιλάθλων στον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης με τον ΠΑΟΚ»
Ως Διοίκηση, του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στο τεχνικό team, προεξάρχοντος του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την ιστορική επιτυχία της πρόκρισης στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης. Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι αθλητές και οι προπονητές του Νηρέα Λαμίας, απευθύνουμε επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην πισίνα του ΑΤΕΙ Λαμίας. Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε και την φοιτητική κοινότητα, που στο περιθώριο των ακαδημαϊκών υποχρεώσεων της, στήριξε με την δυναμική παρουσία της την προσπάθεια του συλλόγου. Η συμβολή όλων ήταν ένας ακόμη καθοριστικός παράγοντας που οδήγησε σε μία ακόμη τεράστια διάκριση.
Ο Νηρέας Λαμίας από σήμερα αποτελεί μία από τις ελάχιστες επαρχιακές ομάδες που προκρίθηκαν για δύο συνεχόμενες χρονιές σε Final Four Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτό το κατόρθωμα αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η συλλογική προσπάθεια όλων εκείνων που περιβάλλουν τον σύλλογο και η εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων από τους αρμόδιους φορείς, είναι εκείνα τα στοιχεία που οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ανάδειξη της τοπικής υδατοσφαίρισης και του αθλητισμού της επαρχίας. Παράλληλα μέσω των επιτυχιών του Νηρέα Λαμίας, παγιώνεται στη συνείδηση της κοινής γνώμης η συνολική δυναμική μίας πόλης που μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εγχώριο αθλητικό γίγνεσθαι.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη