Χωρίς τους φιλάθλους του ο ΠΑΟΚ στο «Χαλκιοπούλειο» κόντρα στον Γ.Σ. Λαμία


ΓΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ το Σάββατο 8.3.2014 (Ωρα 19.00) στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο»

Αλλη μιά δοκιμασία περιμένει τον ΓΣ ΛΑΜΙΑ το Σάββατο 8 Μαρτίου στον φετινό μαραθώνιο του Πρωταθλήματος. Ο Γυμναστικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ του πρώην προπονητή του Γιώργου Γιάτση και ο αγώνας θα αρχίσει ώρα 19.00. Οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες και καθαρές νίκες επί του Εθνικού Αλεξ/λης και του Αρη αντίστοιχα και αναμένεται ένα σκληρός αγώνας που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των ομάδων στις υποχρεώσεις τους. 

 Χωρίς τους φιλάθλους του ο ΠΑΟΚ στο «Χαλκιοπούλειο»

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες (06-03-2014), Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, σχετικά με τον αγώνα πετοσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων ¨Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ – ΠΑΟΚ¨, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ 2013 – 2014, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 08-03-2014 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο».
Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο ανωτέρω Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη