Ντονέρ σπιτικό με γεύση Ανατολής

Υλικά
    1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό-μοσχάρι) 3 φορές περασμένο από την μηχανή
    1 κουτ. σούπας κάρυ
    1 κουτ. σούπας μπαχάρι
    1 κουτ. σούπας ρίγανη
    1 κουτ. τσαγιού πιπέρι
    1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο
    αλάτι
    4 σκελίδες σκόρδο
    1/2 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά
    1/3 κούπας γάλα
    1 αυγό

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.Φτιάχνουμε ένα μακρόστενο ρολόκαι το τυλίγουμε με λαδόκολλα.

Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 50 λεπτά, βγάζουμε την λαδόκολλα και το ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά ώσπου να ροδίσειΚόβουμε τον γύρο σε λεπτές φέτες τον αφήνουμε να κρυώσει και τον Σερβίρουμε.Καλή Επιτυχία!

Tip
Συνοδεύεται άψογα με κρεμμύδι και πίτα για σουβλάκια. Προσοχή οι γεύσεις των μπαχαρικών είναι έντονες αν θέλετε μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα για να μην γίνει βαρύ το φαγητό.

Πηγή: syntagesapospiti

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!