Δημήτρης Κελάφας: Κάλεσμα Ενότητας και Συνεργασίας

Δημήτρης Κελάφας: Κάλεσμα Ενότητας και Συνεργασίας

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν στις 18 Μαΐου 2014. Σήμερα όσο ποτέ έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για αλλαγή στο Δήμο Περιστερίου. Τώρα είναι η ώρα της Ανατροπής αλλά και της Σύνθεσης. Το Περιστέρι έχει ανάγκη μια άλλης πολιτικής. Μιας πολιτικής προσανατολισμένης στην αλληλεγγύη και στην προσφορά υπηρεσιών σε αυτούς που θίγει περισσότερο η κρίση. Ο Δήμος πρέπει να συμβάλει ουσιαστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τη δημιουργία θεσμών για την ανάπτυξη και την υπέρβαση της κρίσης.
Η σημερινή δημοτική αρχή έχει αποδειχθεί κατωτέρα των περιστάσεων. Κατασπαταλεί τους πόρους του Δήμου και του Κράτους για έργα εντυπωσιασμού και επικοινωνιακής προβολής και όχι για έργα ουσίας και για δράσεις στήριξης της κοινωνίας.
Η σημερινή διοίκηση έχει ταυτιστεί με τις πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και τα μνημόνια.
Αυτό πρέπει να αλλάξει. Μπορούμε να το κάνουμε.

Το Περιστέρι έχει ανάγκη για μια συμπαράταξη δυνάμεων, ανοιχτή στην κοινωνία και τους πολίτες, που θα φέρει μια ελπιδοφόρα προοπτική.

Η παράταξή μας «Περιστέρι για Όλους» απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Περιστεριώτες που επιθυμούμε μια διαφορετική πολιτική στο Δήμο,
σε όλους που πιστεύουμε ότι είναι καιρός να γίνει παρελθόν η σημερινή διοίκηση που εκφράζει το ΧΘΕΣ, σε όλες τις δυνάμεις που πιστεύουν ότι η στιγμή του Νέου έχει φτάσει,
Να ενωθούμε όλοι μαζί για να αποκτήσει το Περιστέρι μια διοίκηση αντάξια των ανθρώπων του και των αγωνιστικών παραδόσεών του.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, σε κινήματα, συλλογικότητες, δημοτικές και πολιτικές παρατάξεις, σε όλους τους ενεργούς πολίτες, πέρα από ιδεολογικές ή κομματικές προτιμήσεις και σκοπιμότητες, που θέλουν να αλλάξει ο τρόπος που διοικείται ο Δήμος και η Ελλάδα μέχρι σήμερα,
να ενωθούμε, να βάλουμε το εμείς και όχι το εγώ,
Να κατεβούμε ενωμένοι στις εκλογές του Μαΐου με βάση προγραμματικές αρχές και αξίες.
Με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να ξαναγίνει ένας θεσμός λαϊκός, ένας θεσμός δίπλα στον πολίτη.
Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αποτελέσει ξανά πηγή αλληλεγγύης και φορέα κοινωνικής πολιτικής, που θα βοηθήσει να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση που επέφερε η επιβολή των μνημονίων.

Δημήτρης Κελάφας
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη