Αδυναμία στα ηλεκτρικά είδη είχαν δύο τσιγγάνοι στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ROMA , για κλοπή από οικία στη Χαλκίδα
Συνελήφθησαν, χθες (13-03-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 45 και 26 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 12-03-2014, οι δύο δράστες διέρρηξαν οικία 71χρονου ημεδαπού στη Χαλκίδα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της διάφορες οικιακές και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας (600) περίπου ευρώ.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας εντόπισαν χθες το πρωί τους δύο δράστες μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Χαλκίδα και τους συνέλαβαν.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του ανωτέρω κτιρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρική κουζίνα και μία εξωτερική μονάδα air – condition , τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον 71χρονο ως μέρος των κλαπέντων αντικειμένων από την οικία του και του αποδόθηκαν.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη