Νίκη για τη Λαμία με καταπληκτική εμφάνιση!

Άπιαστη σήμερα η Λαμία νίκησε την Αγιά με 2-0 (φωτο)

Με φτερά στα πόδια οι παίκτες του Τίμου Καβακά μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους της, νίκησαν πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα τον Δωτιέα Αγιάς και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά τους από την τρίτη πλέον Κύμη στους 7 βαθμούς.
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και με πολλές τελικές ευκαιρίες η Λαμία φάνηκε αποφασισμένη να κερδίσει το παιχνίδι εξ αρχής. Έτσι στο 11΄ η έντονη πίεσή της στο πρώτο δεκάλεπτο στα καρέ της Αγιάς έφερε αποτέλεσμα, καθώς μετά από σέντρα του Κιπτίου ο Γόγολος έπιασε μια απίστευτη κεφαλιά και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Δωτιέα σημειώνοντας το 1-0.


Στο 60΄ ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ, για την Λαμία που είχε σημειώσει ο Μκρτσιάν με κεφαλιά  Στο 75΄ η Αγιά θα μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Λώττας θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Στο 82΄ ο Κιπτίου θα πετύχει το 2-0 με μια καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Αγιάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Κορδολαίμης με βοηθούς τους Ηλία Μήταρη και Παντελή Σπυρόπουλο.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία 1964 (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Θωμόπουλος, Μκρτσιαν, Γόγολος, Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι (77΄Αντωνίου), Λεμά, Μοκάκε (61΄ Διαμαντίδης), Κιπτίου (85΄Τσαμαδιάς)
Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Τσιλούλης (46΄ Νταγιάντας), Λούγκος, Τσιανάκας, Α. Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσιρογιάννης (71΄ Σιμούλης), Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας, Κατσίκης (85΄ Χατζηλιάδης).













Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη