Συλλήψεις σε Λαμία και Σπερχειάδα Φθιώτιδας για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων

Συνελήφθη 51χρονη ημεδαπή στη Λαμία, για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων
Κατά τη διενέργεια ελέγχου σε παντοπωλείο ιδιοκτησίας της, κατασχέθηκαν πάνω από (9.000) πυροτεχνήματα διαφόρων τύπων
Συνελήφθη, χθες (28-02-2014) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, μία 51χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων.
Ειδικότερα χθες το βράδυ, μετά την πραγματοποίηση ελέγχου σε παντοπωλείο ιδιοκτησίας της 51χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, (9.604) πυροτεχνήματα διαφόρων τύπων (ρουκέτες, σκορδάκια κ.α.), τα οποία κατείχε προς πώληση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


Συνελήφθη 61χρονη ημεδαπή στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων
Κατά τη διενέργεια ελέγχου σε περίπτερο ιδιοκτησίας της, κατασχέθηκαν (76) παιδικά πυροτεχνικά αθύρματα
Συνελήφθη, χθες (28-02-2014) το βράδυ στη Σπερχειάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μία 61χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών πυροτεχνικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα χθες το βράδυ, μετά την πραγματοποίηση ελέγχου σε περίπτερο ιδιοκτησίας της 61χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα έξι (76) παιδικά πυροτεχνικά αθύρματα, τα οποία κατείχε προς πώληση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη