Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρες κλοπών σε περιοχές της Χαλκίδας

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, για απόπειρες κλοπών σε περιοχές της Χαλκίδας
Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν μετά από άμεσες και δυναμικές επεμβάσεις αστυνομικών της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε.
Συνελήφθησαν, σήμερα (13-03-2014) πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, ο 24χρονος εισήλθε σε ανασφάλιστο χώρο λεβητοστασίου οικίας, ιδιοκτησίας 57χρονης ημεδαπής, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια η οποία ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.
Αστυνομικοί της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον 24χρονο την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει και τον συνέλαβαν.
Στην δεύτερη περίπτωση οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας μεταλλικός λοστός, μήκους (32) εκατοστών και ένας μικρός φανός.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Σημειώνεται ότι από τις αρχές του τρέχοντος μήνα, έχουν συλληφθεί σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, για διάπραξη ληστειών – κλοπών – αποπειρών κλοπών, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα εννέα ημεδαποί, έξι ημεδαποί ROMA (εκ των οποίων οι δύο γυναίκες), ένας υπήκοος Αλβανίας και ένας υπήκοος Βουλγαρίας.
Οι προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά από τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας του κοινωνικού συνόλου.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη