Επίδειξη δύναμης η Λαμία απέναντι στο Δομοκό (φωτο)


Σε περίπατο μετέτρεψε το συγκρότημα του Τίμου Καβακά το τοπικό ντέρμπι με τον Αχιλλέα Δομοκού στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο.
Η Λαμία επικράτησε του αντιπάλου της στο ΔΑΚ με 4-0 αν και έπαιξε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πουρή με απευθείας κόκκινη κάρτα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Οι αρκετοί φίλαθλοι που βρεθήκαν σήμερα στο γήπεδο απόλαυσαν γκολ και θέαμα από τους παίκτες του ΠΑΣ Λαμία οι οποίοι δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο τους να αμφισβητήσει την ανωτερότητά τους καθώς δεν άφησαν καμία φάση να μην την κυνηγήσουν.

Στο 17΄ ο Ζλατκόφσκι εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά ο Γόγολος μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά  και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 45΄ ο Καντού έκανε την κάθετη μπαλιά στο Ζαχαράκη που βρέθηκε απέναντι από τον Πουρή που με έξοδο έπιασε την μπάλα αλλά εκτός περιοχής και ο διαιτητής Ρούσης του έδειξε την κόκκινη κάρτα.
Στο 52΄ο Ζλατκόφσκι έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μοκάκε με κοντινό  πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 55΄ ο Αχιλλέας είχε δοκάρι όταν από κόρνερ του Αναστασίου ο Κατσαδούρος  έπιασε την κεφαλιά για να χτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φιρινίδη.

Στο 63΄και πάλι ο Ζλατκόφσκι κέρδισε την κόντρα, στο σουτ που  επιχείρησε η μπάλα έφτασε  στον Ευσταθίου και από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Κουτσούμπα για το 3-0.

Στο 64΄ο  Μκριτσιάν μετά από το κόρνερ του Ζλατκόφσκι με πλασέ έκανε το τελικό 4-0.
Στο 74΄ εκτέλεση φάουλ από τον Ζλατκόφσκι η κεφαλιά του Μκρτσιάν κατέληξε στο δοκάρι του Κουτσούμπα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Ρούσης με βοηθούς τους Θωμά Τασιόπουλο και Ευάγγελο Κόκκαλη του Συνδέσμου Θεσσαλίας.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Τίμος Καβακάς): Πουρής, Παπαστεργίου, Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Γόγολος, Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι (74΄Αντωνίου) Κόλεφ (45΄Φιρινίδης), Μοκάκε (90΄ Λεμά), Κιπτίου.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Κώστας Κολομητρούσης): Κουτσούμπας, Τσιλίκας (57΄Αδάμος Ε.), Αναστασίου , Καλαμάτας , Μπαντής (74΄ λ.τρ Αλαμάνης), Μέντεζ (64΄ Τλούπας), Ράπτης, Φραταράκου, Κατσαδούρος , Καντού, Ζαχαράκης.






























 
Περισσότερα για την ομάδα της Λαμίας ΕΔΩ: http://www.lamia1964.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη