Σε μια κατάμεστη αίθουσα η συνάντηση Πανουργιά Πανουργιά με τους δημότες της Πελασγίας



 «Σε μια κατάμεστη αίθουσα η συνάντηση Πανουργιά Πανουργιά με τους δημότες της Πελασγίας»

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Στυλίδας, Πανουργιά Πανουργιά, με κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Πελασγίας με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

    Ο κ. Πανουργιάς, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, συζήτησε με τους δημότες τα προβλήματα του Διαμερίσματος  και τους πρότεινε λύσεις, τις οποίες θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του συνδυασμού του.

    Οι συναντήσεις αυτές, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των προτάσεων των δημοτών, από τον υποψήφιο δήμαρχο Πανουργιά Πανουργιά, προκειμένου να αποτελέσουν τη βάση του προγραμματικού σχεδιασμού του συνδυασμού «Στηρί-Ζω Στυλίδα».

    Το παρόν έδωσε και ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Γκλέτσος, ο οποίος ήταν «παρόντας – απόντας», εφόσον απέφυγε να απαντήσει σε κρίσιμα ζητήματα και αρκέστηκε σε ακόμα ένα θεατρικό δρώμενο. Ελπίζουμε τουλάχιστον από την παρουσία του να συγκράτησε τις σημαντικές προτάσεις που ακούστηκαν, τις οποίες, αγνοούσε μέχρι σήμερα.



 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη