Επίσκεψη των μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Νικόλαο

Το προεδρείο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών μαζί με μέλη της τοπικής Διοικήσεως Φθιώτιδος  επισκέφθηκαν την Πέμπτη 13 Μαρτίου το πρωί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο, στο γραφείο του.

Σκοπός της επισκέψεώς τους ήταν η ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τους σκοπούς της Ενώσεως και η πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου στο Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργανώνουν τον Ιούνιο του 2014 στα Καμένα Βούρλα.

Ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη με χαρά τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. Ιωάννη Καραπατάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοικήσεως Μενέλαο Χάψα και μέλη της Ενώσεως που τους συνόδευαν και άκουσε με ενδιαφέρον τις δραστηριότητες που επιτελούν, ενώ απεδέχθη την πρόσκλησή τους να παραστεί και να τελέσει τα Εγκαίνια του Συνεδρίου. Τέλος ανέπτυξε με τη σειρά του τις ποιμαντικές δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεώς σε πνευματικό και φιλανθρωπικό επίπεδο. Επίσης συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αντήλλαξαν απόψεις για τη συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη σε κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα.

Στο τέλος ο κ. Πρόεδρος προσέφερε στον Ποιμενάρχη μας ένα ωραίο ενθύμιο της Ενώσεως και ενημερωτικά έντυπα, ενώ ο Ποιμενάρχης μας διένειμε σε όλους μικρές ευλογίες. 

Μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων ο Σεβασμιώτατος τους ξενάγησε στους χώρους του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου και συγκεκριμένα στη Βιβλιοθήκη, την αίθουσα τελετών, το Υφαντήριο και το Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ, οι οποίοι ιδιαιτέρως εντυπωσίασαν όλους.

Πηγή: imfth.gr


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη