Υλικά

  • 4 φέτες καπνιστό χοιρομέρι ή ζαμπόν
  • 2 κομμάτια φιλέτο  κοτόπουλο
  • 1 φλιτζανάκι ουίσκι ή μπράντι
  • 3 κουταλιές βιτάμ
  • 4 φέτες τυρί (κίτρινο που λιώνει)
  • 1 μεγάλο κομμένο σε ροδέλες κρεμμύδι
  • 2 ψιλοκομμένες πιπεριές
  • 1 κουταλιά στιγμιαίος ζωμός λαχανικών
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνετε το φιλέτο. Κάνετε μία τομή στο πλάι και στο άνοιγμα που σχηματίζεται, βάζετε από 1 φέτα τυρί και καπνιστό χοιρομέρι ή ζαμπόν.
Σοτάρετε σε μεγάλο βαθύ τηγάνι με το βιτάμ  τα κομμάτια του κοτόπουλου, σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαγειρευτούν. Τα σβήνετε με το ουίσκι ή το μπράντι και όταν εξατμισθεί, τα βάζετε σε πιατέλα και τα διατηρείτε ζεστά.
Ρίχνετε στο ίδιο  τηγάνι το κρεμμύδι και τις πιπεριές, πιπέρι και το στιγμιαίο ζωμό και τα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά, ώσπου να μαλακώσουν τα λαχανικά. Βάζετε πάλι τα κομμάτια του κοτόπουλου στο τηγάνι και τα αφήνετε να ζεσταθούν και να λιώσει το τυρί με το οποίο τα έχετε γεμίσει.