Μπαράζ συλλήψεων για διάφορα αδικήματα στην Εύβοια

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα για παραβάσεις που αφορούν την Φορολογική Νομοθεσία
Συνελήφθη, χθες (24-03-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα για παραβάσεις που αφορούν την Φορολογική Νομοθεσία.
Συγκεκριμένα σε βάρος του εκκρεμούσαν:
  • Tο από 22-01-2014 ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με το οποίο διατασσόταν η σύλληψη του, για παραβάσεις περί Φορολογικής Νομοθεσίας.
  • Η από 04-02-2013 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών, για φοροδιαφυγή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπεξαίρεση
Συνελήφθη, χθες (24-03-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 07-03-2014 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Α’ Τμήματος Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το ανωτέρω ένταλμα, διατασσόταν η σύλληψη του 46χρονου για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από κατάστημα - παντοπωλείο στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας
Για τη υπόθεση αυτή συνελήφθησαν ένας 28χρονος ημεδαπός και μία 19χρονη ημεδαπή συνεργός του
Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, η κλοπή που διαπράχθηκε προχθές αργά το απόγευμα, από κατάστημα - παντοπωλείο, ιδιοκτησίας 62χρονης ημεδαπής, στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας.
Για τη υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (24-03-2014) στην ανωτέρω περιοχή, ένας 28χρονος ημεδαπός και μία 19χρονη ημεδαπή συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα προχθές αργά το απόγευμα, η 62χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού και κατήγγειλε ότι λίγη ώρα νωρίτερα ένας δράστης, φορώντας κουκούλα και γάντια, εισήλθε στο κατάστημά της και αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή, πλην όμως καταδιώχτηκε από περιοίκους με αποτέλεσμα να απορρίψει την ανωτέρω ταμειακή μηχανή και να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 28χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι. Επιπλέον προέκυψε ότι κατά την διαφυγή του τον συνέδραμε η 19χρονη, η οποία επίσης συνελήφθη χθες το βράδυ.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κλοπή από παλαιές εγκαταστάσεις super market στη Χαλκίδα
Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Κατασχέθηκαν (35) σιδερένιες σχάρες, (7) αλουμινένια ράφια και (1) ανοξείδωτος καταψύκτης
Συνελήφθησαν, χθες (24-03-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 36, 30 και 25 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, σχετικά με κλοπή που βρίσκεται σε εξέλιξη από άγνωστους δράστες, σε παλαιές εγκαταστάσεις super market στη Χαλκίδα.
Μετά από άμεση κινητοποίηση και μετάβαση στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις ανωτέρω δράστες, οι οποίοι είχαν προβεί στην αφαίρεση τριάντα πέντε (35) σιδερένιων σχαρών, επτά (7) αλουμινένιων ραφιών και ενός ανοξείδωτου καταψύκτη.
Τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν σε νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη