Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μίαρης συνεργάζεται με την ενωτική κίνηση του Δημήτρη Κελάφα

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μίαρης συνεργάζεται με την ενωτική κίνηση του Δημήτρη Κελάφα
Τη συνεργασία του με την ενωτική κίνηση του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Κελάφα ανακοίνωσε σήμερα 9 Μαρτίου 2014 ο πραγματικά ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μίαρης. Ο Νίκος Μίαρης εκλέγεται από το 2002 ανελλιπώς Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου. Στόχος της συνεργασίας μας, δήλωσε ο Νίκος Μίαρης, είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα πραγματικά καλύτερο μέλλον για το Περιστέρι μας.  Ένα πραγματικά καλύτερο Περιστέρι σημαίνει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, και όχι εικόνες και παχιά λόγια για τηλεοπτική κατανάλωση.
Κριτήριο της συνεργασίας μου με την ενωτική κίνηση του Δημήτρη Κελάφα είναι η εντιμότητα που τον διακρίνει, η ανιδιοτέλειά του και το πάθος του για το μέλλον της πόλης μας.

Ο Δημήτρης Κελάφας εξέφρασε τη χαρά του που επετεύχθη η συνεργασία με τον φίλο Νίκο Μίαρη. Η συνεργασία αυτή με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Μίαρη, δήλωσε, τιμά την ενωτική μας κίνηση και εμένα προσωπικά. Είναι μια σημαντική πολιτική πράξη που ενδυναμώνει την κίνησή μας και αποτελεί σημαντικό βήμα για την πραγματοποίηση του κοινού μας οράματος, να πετάξει το Περιστέρι ψηλά.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη