Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Βοιωτία

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για εξύβριση
Συνελήφθη, χθες (28-02-2014) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 22-09-2011 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σκιάθου.
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 33χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, για εξύβριση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση υγειονομικών διατάξεων
Συνελήφθη, χθες (28-02-2014) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 03-02-2009 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς.
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 33χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και δέκα (10) ημερών, καθώς και σε χρηματική ποινή (90) ευρώ, για παράβαση υγειονομικών διατάξεων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή όπλων και κροτίδων, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας
Κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού ελέγχου σε κατάστημα – καφετέρια ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν δύο (2) αυτόματα πιστόλια, ένα (1) περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου, ένα αεροβόλο πιστόλι, πλήθος φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων κ.α.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (193) κροτίδες, διαφόρων τύπων και μεγεθών, τα οποία ο 35χρονος διέθετε προς πώληση
Συνελήφθη, χθες (28-02-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. Επιπλέον, κατηγορείται για παράνομη κατοχή και διάθεση κροτίδων.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα – καφετέρια ιδιοκτησίας του 35χρονου, όπου σε βοηθητικό χώρο της κουζίνας, εντός των ντουλαπιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Δύο (2) αυτόματα πιστόλια
  • Ένα περίστροφο.
  • Ένα πιστόλι κρότου.
  • Ένα αεροβόλο πιστόλι.
  • Τέσσερις (4) γεμιστήρες πιστολιών.
  • Εκατόν ογδόντα οκτώ (188) φυσίγγια πιστολιών – περιστρόφων, διαφόρων διαμετρημάτων.
  • Πενήντα εννέα (59) φυσίγγια κρότου, διαφόρων διαμετρημάτων.
  • Οκτώ (8) καψύλλια κρότου.
  • Εκατόν ενενήντα τρεις (193) κροτίδες, διαφόρων τύπων και μεγεθών, τις οποίες ο 35χρονος διέθετε προς πώληση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη