O Δημήτρης Κελάφας στα Κούλουμα στο Περιστέρι.

O Δημήτρης Κελάφας στα Κούλουμα στο Περιστέρι.

Μαζί με χιλιάδες Περιστεριώτες γιόρτασε τα Κούλουμα ο Δημήτρης Κελάφας.
Από νωρίς χιλιάδες κόσμου είχαν κατακλύσει τους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου  αφού ο καιρός ήταν βροχερός και δεν επέτρεψε τη συγκέντρωση στο χώρο του Άλσους.
Μαζί με το Δημήτρη Κελάφα ήταν σύσσωμη η δημοτική ομάδα της Παράταξης «Περιστέρι για Όλους» με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Δημητρίου, τους δημοτικούς συμβούλους, Αλέξανδρο Πλέστη, Βιβή Φουντά, Βασίλη Μπάο, Γιώργο Δάβο, Σωτήρη Τσιβρά, Στέλιο Μουκουβίνα, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Μίαρη, αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης, Κατερίνα Βουρλιωτάκη, Γιώργος Σωφρονάς, Γιάννης Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Τσιακμάκης, Δημήτρης Μισαηλίδης, Ηλίας Ντάλης, Λουκάς Σιδέρης, Δημήτρης Έλληνας, Γιώργος Κουλτούκης, Βαγγέλης Καλατζής, Τάσος Θεοδωρακόπουλος  και Κώστας Ζέρβας κ.α.

Ο Δημήτρης Κελάφας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με πολλούς συμπολίτες. Παρόλο που η ατμόσφαιρα ήταν γιορταστική με τη μουσική και τις μελωδίες των  Λευτέρη Κωνσταντίνου και Γιώργου Ζερβάκη, δεν έλειψαν και οι πολιτικές συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων. Ο Δημήτρης Κελάφας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς Περιστεριώτες σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές και τη δημιουργία ενός ενωτικού ψηφοδελτίου. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενδυνάμωση και τις προσχωρήσεις στελεχών στην παράταξη και δήλωσε αισιόδοξος για την εκλογική μάχη της 18ης Μαΐου.










Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη