Συνελήφθησαν τρεις ROMA για κλοπή στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ROMA για κλοπή στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας
Αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός τους
Συνελήφθησαν, χθες (04-03-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης σε συνεργασία με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 29, 26 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός τους.
Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες, οι τέσσερις δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εισήλθαν σε μη περιφραγμένο οικόπεδο και αφαίρεσαν από έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο εντός του οικοπέδου, δύο (2) ζαντολάστιχα.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν τους τρεις ημεδαπούς να κινούνται πεζούς και τους συνέλαβαν, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινή απόσταση από το σημείο σύλληψης μαζί με τα δύο αφαιρεθέντα ζαντολάστιχα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη