Tips που πρέπει να ξέρεις για μια γυναίκα

 Tips που πρέπει να ξέρεις για μια γυναίκα και σίγουρα θα σε βοηθήσουν στην ερωτική σου
4 tips που θα αναβαθμίσουν την ερωτική σου ζωή.

Η κατάλληλη στιγμή για να τη φτιάξεις είναι μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα.

«Πήγαινέ τη ραντεβού σε ένα χιονοδρομικό. Οταν τελειώσετε με το σκι, άνοιξε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου. Η ζέστη μετά από μια μέρα στο χιόνι θα σας φέρει πιο κοντά και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνεις σeξ όταν έξω κάνει κρύο και είσαι ερωτευμένος».

Ενα απρόσμενο δώρο σημαίνει για εκείνη πιο πολλά από χίλια δώρα στις επετείους σας.

«Είναι πραγματικά ρομαντικό να επιστρέφει το αγόρι σου σπίτι με ένα δώρο, χωρίς να υπάρχει λόγος ή να έχεις γενέθλια, δηλαδή να σου το πήρε επειδή σε θυμηθήκε. Δείχνει ότι νοιάζεται για σένα, ακόμα κι αν δεν είναι υποχρεωμένος».

Το κινητό σου χαλάει το κλίμα

«Ολα τα ζευγάρια θα έπρεπε να τηρούν τον κανόνα “όχι συσκευές στο κρεβάτι”. Από τότε που αρχίσατε να φέρνετε στο κρεβάτι κινητά, λάπτοπ και τηλεοράσεις, η σeξουαλική ζωή σας εξαφανίστηκε. Αν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι ενδιαφέρον 24/7, δεν θα έρθει ποτέ εκείνη η στιγμή που θα πείτε: “Τι θα κάνουμε τελικά; Δεν ξέρω, ας κάνουμε σeξ”».

Σε κρίνει από την εμφάνιση του διαμερίσματός σου

«Το σπίτι σου δεν χρειάζεται να είναι πεντακάθαρο, αλλά αν είναι σκέτο αχούρι, θα θέλει να φύγει τρέχοντας. Επίσης, φρόντισε να μην υπάρχουν σημάδια από την πρώην σου και κλείσε την τηλεόραση. Θυμάσαι αυτό που είπα πριν; Μπορείτε να περάσετε καλά και χωρίς τη διαρκή σύνδεση που σου προσφέρει η τεχνολογία»

typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη