Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 18ο Κύπελλο στην ιστορία του: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-4!


Μάρκους Μπεργκ και Νίκος Καρέλης οι δυο σκόρερ του Παναθηναϊκού. 

Το «τριφύλλι» κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ και να διαμορφώσει το 4-1 με τέρματα των Μάρκους Μπεργκ (χατ τρικ) και Νίκου Καρέλη.
Ο Σουηδός επιθετικός των «πρασίνων» σκόραρε με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια κι αριστερή οβίδα που καρφώθηκε στα δίχτυα του Γλύκο και έκανε το 4-1 στο 88'ο λεπτό.

Ο Έλληνας φορ από την άλλη αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο κόρνερ του Νάνο βρίσκοντας δίχτυα με κεφαλιά για το 3-0 στο 54’.

Στο 70' το 3-1 για τον ΠΑΟΚ με τον Βούκιτς από τα 11 βήματα, καθώς στο 69' Ο Αμπεντ πάτησε με το πόδι τον Λίνο μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Κάκος έδωσε σωστά πέναλτι.
Οι Παναθηναϊκοί πήραν το Κύπελλο με την αξία τους, με το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα εδώ και τρεις μήνες και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους από τον ΠΑΟΚ!

HIGHLIGHTS ► 0-1 (Μπεργκ 15' σουτ), Μπεργκ 0-2 (50' σουτ), 0-3 Καρέλης (54' κεφαλιά), 1-4 Μπεργκ (σουτ 88') -- 1-3 Βούκιτς (πέναλτι 70').

Οι συνθέσεις 

 ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (77' Κουλούρης), Ινσαουράλδε, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κάτσε, Κίτσιου, Λάζαρ (55' Βούκιτς), Λούκας (55' Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Αμπέντ (75' Λαγός), Πράνιτς, Καρέλης (71' Ατζαγκούν), Μπεργκ (89' Πέτριτς).



 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη