Νάουσα – Αχιλλέας Δομοκού 2-1


Ήττα για τον Αχιλλέα Δομοκού, νίκη-ανάσα όμως για τη Νάουσα καθώς είναι η πρώτη ομάδα της επικίνδυνης ζώνης και έχει έναν βαθμό λιγότερο από τον Ρήγα Φεραίο αλλά και έναν αγώνα λιγότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νάουσα ξεκίνησε καλύτερα, ήταν πιο  επιθετική και κατάφερε να προηγηθεί 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουσικάκη στο 4΄και με σουτ του Γρ. Αργυρίου στο 28΄.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μείωσαν στο 34' με πέναλτι του Μπουγιώτα με το 2-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

Ο Αχιλλέας Δομοκού άφησε γενικά καλές εντυπώσεις, καθώς πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα που κυνηγάει όλες τις φάσεις σε όλο το 90λεπτο.

Καλύτεροι για τη Νάουσα, οι Αργυρίου, Μουσικάκης, Κεφαλάς, Συμπεθέρης, Νικόλτσης και Περηφανόπουλος.
Καλύτεροι για τον Δομοκό, οι Καλαμάτας, Κατσαδούρος, Μπουγιότας, Φραταράκου και Μαλισόβας.

ΦΑΣ Νάουσα: Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου, Περηφανόπουλος, Πέικος, Μουσικάκης, Κεφαλάς, Συμπεθέρης (76′ Νίκου), Νικόλτσης, Μουρίκι (90+1′ Ζούρκος), Μπενίσκος.

Αχιλλέας Δομοκού: Γιολδάσης, Τσιλίκας, Αναστασίου, Καλαμάτας, Μπαντής, Πέδρο (46′ Τλούπας), Ζαχαράκης, Κατσαδούρος, Μπουγιώτας (78′ Αλαμάνης), Φραταράκου (83′ Ξεζόνωτος), Μαλισσόβας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη