Απο την περιοδεία του Γ.Μαρίνου στη Λιβαδειά την Πέμπτη 3/4

Από την περιοδεία του Γ. Μαρίνου στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και την περιφέρεια
Σήμερα Πέμπτη 3 Απρίλη ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Παραβρέθηκε σε συγκέντρωση των εργαζομένων εκφράζοντας την αποφασιστική στήριξη του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις κινητοποιήσεις τους ενάντια στη διαθεσιμότητα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Καταδίκασε τη διαθεσιμότητα στους οδηγούς νοσοκομείου, αλλά και όλων των νοσοκομείων της Στερεάς και γενικά της Ελλάδας,  που οδηγεί σε παράλυση ένα σοβαρό κρίκο της λειτουργίας του νοσοκομείου με σοβαρές συνέπειες στη συνολική του λειτουργία.
Κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν κριτήριο ψήφου τα σχέδια της συγκυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης για διαθεσιμότητες και απολύσεις, το χτύπημα στο δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή εργασία. Τα σχέδια αυτά θα επιτείνουν τις ήδη υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας προς το λαό, θα μεγαλώσουν τις τεράστιες ελλείψεις που ήδη υπάρχουν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Στερεάς και της γενικά της Ελλάδας, σε γιατρούς, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και τεχνικά μέσα. Πολιτική που στοχεύει όλα τα νοσοκομεία. Τεράστιες ευθύνες έχουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ που ακολουθούν την πολιτική της ΕΕ, που εμπορευματοποιεί και υποχρηματοδοτεί τα νοσοκομεία και τις όποιες δομές υγείας έχουν απομείνει, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του λαού. Επίσης σημείωσε ότι το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πάρει γενικό χαρακτήρα η πάλη για το δικαίωμα στην υγεία.  Με την ανάπτυξη μιας πανίσχυρης λαϊκής συμμαχίας που θα διεκδικήσει και θα πετύχει την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στην υγεία και την ανάπτυξη του λαϊκού συστήματος Υγείας με δωρεάν παροχή όλων των σύγχρονων υπηρεσιών πρόληψης και θεραπείας, με πλήρη αξιοποίηση όλου του εξειδικευμένου υγειονομικού προσωπικού και όλων των σύγχρονων τεχνικών μέσων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην περιφέρεια συνομίλησε με τον αντιπεριφερειάρχη ανταλλάσοντας σκέψεις σχετικά με τα προβλήματα της περιφέρειας και συγκεκριμένα στη Βοιωτία.
Ο Γ. Μαρίνος συζήτησε με τους εργαζόμενους της περιφέρειας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους κάλεσε να κάνουν το ΚΚΕ ισχυρό παντού στην Περιφέρεια και στους δήμους, στην ευρωβουλή και στη βουλή, στο δρόμο ενός πολύμορφου αγώνα. Που δυναμώνει τη λαϊκή συμμαχία και οδηγεί στην κατάκτηση της εργατικής, λαϊκής εξουσίας για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη