Στη Λαμία ο Θανάσης Γιαννόπουλος και οι 5 αντιπεριφερειάρχες του

 Τον  Παναγιώτη Ευαγγελίου ως αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας παρουσίασε και επίσημα  απόψε στη Λαμία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Θανάσης Γιαννόπουλος. Σε μια κατάμεστη αίθουσα ενώπιον φίλων και ψηφοφόρων ο κος Γιαννόπουλος πλαισιωμένος και από τους άλλους 4 υποψήφιους χωρικούς  αντιπεριφερειάρχες της Στερεάς κάλεσε δίπλα του τον πρώην αντιδήμαρχο Λαμιέων .

Στην εκδήλωση του κου Γιαννόπουλου παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος  Γιώργος Κοτρωνιάς και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης.

Τόσο οι ευρωεκλογές όσο και οι αυτοδιοικητικες θα εχουν σαφη πολιτικα χαρατηριστικα και θα είναι τιμωρητικες για την σημερινή  συγκυβέρνηση δήλωνε νωρίτερα στον FM-1 ο κ.Γιαννοπουλος προσθέτοντας: Γι’ αυτό και στις περιφερειακές εκλογές θα λειτουργήσουν με αναλογη διαθεση απεναντι σε οσους κατερχονται  ως δηθεν ανεξαρτητοι αλλα με την ευλογια και την στηριξη των σημερινων  συνομιλητών της κας Μέρκελ.
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη