«Κάτι τρέχει με το νερό… και στο Περιστέρι»


«Κάτι τρέχει με το νερό…  και στο Περιστέρι»
Τη Δευτέρα 14 Απριλίου  στις 19.30 και λίγες μόνο εβδομάδες  πριν τις δημοτικές εκλογές, η  Δημοτική παράταξη «Περιστέρι με Όλους–Ανατροπή», σας προσκαλεί όλες και όλους  στο Δημαρχείο Περιστερίου, στην ενημερωτική εκδήλωση–ανοιχτή συζήτηση με θέμα την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Αττική. Στη συζήτηση θα γίνει λόγος για τις κινήσεις που κάνουν οι πολίτες για να εμποδιστεί η ιδιωτικοποίηση και θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Καλεσμένοι της κίνησης θα είναι η κ. Μαρία Κανελοπούλου και η κ. Έφη Σπυροπούλου, μέλη της πρωτοβουλίας για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα SAVEGREEKWATER  και ο Γεώργιος Καρακατσάνης, οικονομολόγος, υποψήφιος Δρ. Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που θα εξηγήσουν στους παρευρισκομένους γιατί η διεθνής εμπειρία έχει δείξει πως η ιδιωτικοποίηση είναι ένα αποτυχημένο μοντέλο διαχείρισης και  θα αναφερθούν στους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αποφευχθεί, προκειμένου το πολυτιμότερο συλλογικό μας αγαθό, να μην γίνει εμπόρευμα και αντικείμενο κερδοσκοπίας.
Την συζήτηση θα συντονίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον Δημήτρη Κελάφα, Γιάννης Πολυχρονόπουλος.
Οι ομιλητές θα κάνουν ολιγόλεπτες τοποθετήσεις και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και ερωτήσεις προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των πολιτών και η ζωντανή συζήτηση.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη