Η Λουκία Καποδίστρια υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα


Η Λουκία Καποδίστρια υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα.
Οι περιστεριώτες νέοι επιστήμονες συμπορεύονται με την ενωτική κίνηση του Δημήτρη Κελάφα.
Ο Δημήτρης Κελάφας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που νέοι περιστεριώτες με λαμπρές σπουδές, πλούσια προσόντα και όρεξη για δημιουργία εντάσσονται στην ομάδα μας και όλοι μαζί, πιο δυνατοί και με περισσότερα εφόδια είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τους στόχους μας. «Σήμερα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα της Λουκίας Καποδίστρια. Η Λουκία ανήκει στη νέα γενιά επιστημόνων που μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα. Μπορούν να συμβάλλουν στην αλλαγή νοοτροπίας και στον τρόπο που ασκείται μέχρι σήμερα η πολιτική. Πιστεύουμε στους νέους μας και πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουν τα οράματά τους για να πάει επιτέλους μπροστά και η Ελλάδα αλλά κι το Περιστέρι μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε δήλωσή της η Λουκία Καποδίστρια τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω σε μια σοβαρή ομαδική προσπάθεια να αλλάξουν πράγματα στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ. Η σημερινή κρίση αποτελεί πρόκληση για τη γενιά μου. Η ανάλυσή της,  η διαχείρισή της και η παροχή των ενδεδειγμένων λύσεων αποτελεί μέλημα όλων των ανθρώπων της γενιάς μου. Πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε σε αυτή την προσπάθεια και όχι να παρακολουθούμε απαθείς τις εξελίξεις. Η νέα γενιά θα δώσει το στίγμα της αλλαγής. Η επικοινωνία, το άνοιγμα στον κόσμο, η ανάλυση των διεθνών εξελίξεων και των κοινωνικών τάσεων,  η ικανότητα συνεργασίας αποτελούν τα μέσα για την επίτευξη τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και των μακροπρόθεσμων στόχων μας».

Η Λουκία Καποδίστρια είναι απόφοιτη του 8ου Ενιαίου Λυκείου Περιστερίου. Το 18ο   Δημοτικό  και το 8ο Ενιαίο Λύκειο ήταν οι κοιτίδες για να συνεχίσει τις μετέπειτα σπουδές της στο Πάντειον, στο Καποδιστριακό και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απο το 1987 ζει και μεγαλώνει στο Περιστέρι. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειον Πανεπιστήμιο,  απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου,  Diploma στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει Master στο «Διεθνές Μάρκετινγκ & Διαχείρισης» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Αγγλόφωνο).


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη