Πανουργιάς Πανουργιάς: Για ακόμη μια φορά προσπαθεί να αποπροσανατολίσει ο κ. Γκλέτσος

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014
Πανουργιάς Πανουργιάς: Για ακόμη μια φορά προσπαθεί να αποπροσανατολίσει ο κ. Γκλέτσος
"Για ακόμη  μια φορά ο κ. Γκλέτσος, εμφανίζεται για να μας πει μια από τα ίδια. Δεν μας μιλά για όσα ευθέως τον καταγγέλλουμε, αναφορικά με τις απευθείας αναθέσεις που υπογράφτηκαν από το ίδιο και μοιράστηκαν σε λίγους και εκλεκτούς. Δεν μας μιλά για την αποτυχία του στη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και για τα μηδενικά ποσοστά απορρόφησης πόρων, που παρουσιάζονται στο επίσημο ηλεκτρονικό σύστημα καταχωρήσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ).

Αντιθέτως, επιλέγει να αναφερθεί αποκλειστικά, στο αποχετευτικό το οποίο όμως και αυτό δεν υλοποιείται από το Δήμο Στυλίδας, αλλά από τη ΔΕΥΑ Λαμίας.
Όσο και αν προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, τα έργα που μόνος αυτός βλέπει θα κληθεί να τα παρουσιάσει. Όχι με φωνές και ύβρεις, όπως συνηθίζει αλλά με αποδείξεις, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που πρέπει να διέπει μια δημοκρατική κοινωνία.

Μια καλή ευκαιρία για αυτόν, είναι η δημόσια αντιπαράθεση, στην οποία τον καλούμε για ακόμη  μια φορά. Αναμένουμε να μας πει το πολυπόθητο «ναι», χωρίς να κρύβεται και να ψάχνει αφορμές υπεκφυγής".
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη