Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «Πορτοκαλί»- Σύγχρονη Πόλη ο Νίκος Τζιόπας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το κίνημα ελευθέρων πολιτών «Πορτοκαλί»- Σύγχρονη Πόλη, ο Νίκος Τζιόπας:

«Ανακοινώνω ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το κίνημα ελευθέρων πολιτών "Πορτοκαλί"- Σύγχρονη Πόλη.
Καλώ όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του υποψηφίου δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Σαγιά, ώστε να γίνει επιτέλους πράξη η θέληση όλων των Ελλήνων:
ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ, πέρα από τζάκια, κόμματα, λέσχες και... παραμάγαζα! Είναι στο χέρι όλων να κόψουμε κάθε δεσμό με το γκρίζο παρελθόν που κατάστρεψε τις ζωές μας και να δώσουμε στον τόπο μας όραμα για το μέλλον.
Καλώ όλους τους ελεύθερους ανθρώπους να στηρίξουν το "Πορτοκαλί" βάζοντας επιτέλους χρώμα στη ζωή μας και παίρνοντας τον τόπο μας στα χέρια μας
ΔΥΝΑΤΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ!»

Βιογραφικό

Ο Νίκος Τζιόπας γεννήθηκε στη Λαμία το 1969.
Είναι απόφοιτος του 2ου Τ.Ε.Λ. Λαμίας του κλάδου Οικονομίας και Διοίκησης, με ειδικότητα στην Διοίκηση Γραφείου. Διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του 2ου Τ.Ε.Λ. Λαμίας (1987- 1988).
Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως στρατιώτης Πεζικού επί 20μήνου (1988- 1990).
Διετέλεσε επί 10ετίας υπεύθυνος πωλήσεων σε εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.
Ασχολείται με τα κοινά από την ηλικία των 14 ετών.
Έχει ζήσει και εργαστεί επί 10ετίας στο εξωτερικό όπου άσκησε επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της Γαστρονομίας (Γερμανία, ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία) από όπου και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες για την λειτουργία των κοινωνιών στις προαναφερόμενες χώρες και τον τρόπο που η Διοίκηση αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους.
Δίδαξε επί 2ετίας την ελληνική γλώσσα (2001- 2003) στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας των πόλεων Langen και Bremerhaven στη Γερμανία, σε Γερμανούς μαθητές όλων των ηλικιών.
Έχει διατελέσει διαιτητής ποδοσφαίρου (1992- 1995) και είναι εθελοντής αιμοδότης.
Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και έχει εκδόσει την ποιητική συλλογή "ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" (2012).
Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά και είναι πατέρας 2 παιδιών

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη